Reabilitarea străzilor, o prioritate a municipalităţii

Reabilitarea străzilor, o prioritate a municipalităţii

Primarul Nicolae Barbu a vorbit în conferinţa de presă de ieri, 11 iunie, despre aprobarea contractării unui credit în valoare de 68.900.000 lei, pentru refinanţarea datoriei publice, fapt ce va aduce beneficii municipalităţii şi cetăţenilor. Cu ajutorul acestui credit, Primăria va putea disponibiliza fonduri importante capitolului dezvoltare.
Edilul şef a vorbit şi despre procedura de licitaţie privind asfaltarea străzilor Nicolae Titulescu, Soarelui, Smârdei, Zefirului şi Păcii, incluse în proiectul transfrontalier „Îmbunătăţirea accesibilităţii Euroregiunii Ruse-Giurgiu cu Coridorul 9 Pan-european de transport”. De asemenea, primarul Barbu a vorbit şi despre rectificarea bugetară din luna iulie, urmată de reabilitarea străzilor Cluj, Dinicu Golescu, Dezrobirii, Comana, Avram Iancu, Albinelor, Progresului, Griviţa, Horea, Cloşca, Crişan, situate în zona Spitalului Judeţean. Până la sfârşitul mandatului, primarul a declarat că doreşte se reabiliteze şi Sirenei, I.L. Caragiale, Barbu de la Vrancea, Digului şi Păcii (între Tabiei şi Sirenei).
Tot în conferinţa de ieri, primarul a anunţat că din toamna acestui an, din fonduri europene, pe Programul Operaţional Regional, la Giurgiu se va derula un proiect de asfaltare a străzilor de piatră şi de reasfaltare a celor afectate de lucrările de canalizare, apă şi gaze, în valoare de 30 de milioane de euro.

Ultima modificare: 12.06.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Orchestra de suflători Valahia la ceas aniversar

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.